Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Η Ένωση Ελλήνων bloggers Κωνσταντινούπολης μεγάλωσε

You will be redirected to the new page in

seconds
Πριν περίπου ενάμιση χρόνο είχα την πρωτοβουλία και την χαρά να ιδρύσω από κοινού με την Ισμήνη, του Περπατώ περπατώ μες την Πόλη, την Ένωση Ελλήνων bloggers Κωνσταντινούπολης. Οι μήνες κύλησαν με άψογη κατανόηση, συνεργασία και προπάντων η φιλία μας έγινε πιο δυνατή. Έφτασε πλέον η στιγμή να καλωσορίσουμε στην παρέα μας ένα νέο μέλος και πλέον να γίνουμε τρείς.
Στην ένωσή μας ανήκει και ο Σταύρος Παντελίδης και η επισημοποίηση της συνεργασίας μας, έγινε πριν λίγες μέρες.
Το σήμα μας
Ο Σταυρός κατάγεται από το Κιλκίς και βρίσκεται στην Πόλη με την ιδιότητα του φοιτητή για μεταπτυχιακές σπουδές. Από την αρχή της γνωριμίας μας διαπίστωσα την σβελτάδα στην σκέψη του και το "κοφτερό" μυαλό του. Όταν μάλιστα τον ρώτησα την ειδικότητα των μεταπτυχιακών σπουδών του, βεβαιώθηκα για τις ικανότητες του. Ο Σταύρος φοίτησε σε σχολή ανθρωπιστικών επιστημών, στο τμήμα μεσογειακών σπουδών και πλέον με κατεύθυνση διεθνών σχέσεων και οργανισμών, και με ειδίκευση στην τουρκική γλώσσα και διπλωματική ιστορία.

Με φόντο τις γρανίτες και τον Σταύρο να απαντά σε μερικά γραπτά ερωτήματα της Ισμήνης
Θέλαμε εδώ και κάμποσο καιρό να συναντηθούμε όλοι μαζί μα κυρίως τα ταξίδια μου εκτός Τουρκίας δεν το επέτρεπαν. Δεν υπήρχε όμως περίπτωση να το αμελήσουμε και εξ'αρχής υπήρχε ομοφωνία με την Ισμήνη, καθώς ο Σταύρος πληρούσε όλα τα προσόντα. Πρώτα απ'όλα πρέπει να υπάρχει μια φιλία μεταξύ μας και να ταιριάζουμε στην παρέα διότι διαφορετικά δεν θα μπορούσε να ταιριάξουμε στην συνεργασία. Επιπλέον και πιο σημαντικό είναι πως μεταξύ μας δεν υπάρχουν εγωισμοί, ο καθένας βάζει την ομάδα σε πρώτη θέση και όχι τον εγωισμό του και τέλος με την θεματολογία μας και το ύφος γραψίματος μας αλληλοκαλυπτόμαστε.
Επομένως με το μπλογκ History of Turkey ο Σταύρος θα σας ταξιδέψει στον κόσμο της Πόλης μα και της υπόλοιπης Τουρκίας με τον δικό του τρόπο, θεματολογία και ύφος. Σας προτρέπω να τον ακολουθήσετε και να δείξετε την ίδια συμπαράσταση και αγάπη που έχετε ήδη δείξει στην Ισμήνη και σε εμένα.
Ένωση Ελλήνων bloggers Κωνσταντινούπολης

10 σχόλια:

  1. Θοδωρή πολύ χαίρομαι που μεγαλώνει η ομάδα!
    Εχω αναφερθεί παλιότερα στην αποψή μου ότι οι Ελληνες νέοι κάτοικοι της Πόλης- Νεοπολίτες -τους αποκαλούν κάποιοι από την Ομογένεια, εκ των πραγμάτων θα παίξουν ιδιαίτερο ρόλο στη μακραίωνη και αδιάκοπη παρουσία του ελληνικού στοιχείου σε αυτό τον ευλογημένο τόπο!
    Καλωσορίζουμε τον Σταύρο, και βέβαια θα παρακολουθούμε το μπλόγκ του.
    Πολύ σημαντικό αυτό που κάνεις, συγχαρητήρια, καλή δύναμη για τη συνέχεια.
    Πόπη-Λάρισα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Πόπη και σε ευχαριστούμε όλοι μας. Με το να παρακολουθείς το History of Turkey σίγουρα θα ενημερωθείς και θα απολαύσεις πολλά, μέσα από την οπτική γωνία του Σταύρου.
      Καλό βράδυ από την Πόλη.

      Διαγραφή
  2. Θοδωρή σε ευχαριστώ πάνω απ' όλα για τα καλά σου λόγια και ελπίζω σε μια όμορφη συνεργασία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ευχαρίστηση είναι δική μας και η όμορφη συνεργασία δεδομένη.

      Διαγραφή
  3. Συγχαρητήρια παιδιά!!! Εχασα πολλά επεισόδια τελευταία και δεν το ήξερα αυτό! Σας εύχομαι πολλά καλά ταξίδια και πραγματικα και μέσα από το μπλόγκινγκ! Αν κρίνω απο τον Θοδωρή είμαι σίγουρη ότι όλοι θα κάνετε μαζί ακόμα σπουδαιότερη δουλειά! Να είστε καλά! Callie by Anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα...που είχατε χαθεί εσεις και είχαμε να τα πούμε τοόσον καιρό; Ευχαριστούμε πολύ και ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα.
      Θοδωρής

      Διαγραφή
  4. ΘΟΔΩΡΗ ΜΠΑΒΟ ΣΑΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΗΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΕΜΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιχάλη καλησπέρα. Το πιο σημαντικό είναι πως υπάρχει αλληλοσεβασμός και φιλία μεταξύ μας και ο ένας συμπληρώνει τον άλλον.
      Πολλούς χαιρετισμούς στην Νεμέα.
      Θοδωρής

      Διαγραφή
  5. Μπράβο παιδιά! Ήδη πρόσθεσα το History of Turkey στα αγαπημένα μου. Τώρα μένει να γίνει και μια μεγαλύτερη συνάντηση. Ξέρω Θοδωρή είναι δύσκολο, αλλά φαντάσου 10-20 άτομα (ίσως και περισσότερα) φίλων της Πόλης σε μια συνάντηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Δημήτρη μου και χαίρομαι που αγκαλιάζετε και τους υπόλοιπους. Όσο για μια συνάντηση μεταξύ μας.... είναι κάτι που το έχω σκεφτεί και σίγουρα θα γίνει κάποια στιγμή, είμαι σίγουρος φι'αυτό.
      Πολλούς χαιρετισμούς από την Πόλη καλέ μου φίλε.
      Θοδωρής

      Διαγραφή